TOUR DE GOLF 2014

lee-slattery-78254_640Srixon Tour de Golf 2014 åpnet med den første turneringen den 24. mai, og går over totalt ti runder frem til slutten av august. Turneringen er en singleturnering hvor både menn og kvinner kan melde seg på, og hvor begge kjønn spiller i samme klasser. Det spilles dog to ulike klasser, delt opp etter handicap. Spillere med handicap under 18 spiller i klasse A, og spillere med handicap under 18, men opp til 36, spiller i klasse B.

Turneringen spilles på fem ulike golfbaner i landet, med to turneringer på hver. Golfbanene er Grønmo, Hakadal, Holtsmark, Nes og Østmarka. Man kan melde seg på helt til det kun er to turneringer igjen, ettersom alle spillere kun tar med seg poengsummen fra de to beste rundene gjennom hele turneringen inn i sluttspillet som finner sted i Oslo i september.

Etter de tre første rundene i år er det Anders H Larsen fra Grønmo som leder i klasse A, med 76 poeng, foran Børre Skaug fra Nes, med 70 poeng. I klasse B er lederen så langt Hege Vold, også fra Grønmo, som leder med 61 poeng, bare ett poeng foran Ole Anders Hellerud fra Hakadal og Kenneth Norderud fra Grønmo som hver har 60 poeng.

Privacy Policy