PERSONLIGE GOLFBALLER

golf-241236_640Hva gir man personen som har alt – eller spesielt personen som har råd til å kjøpe seg akkurat det han eller hun ønsker seg, når som helst? Hvis man ikke kan konkurrere i pris og status er det kanskje lurt å satse på noe med personlighet og sjel. Hvis personen du leter etter en gave til skulle være interessert i golf, er personlige golfballer et flott gavetips, og de har vist seg å være svært populære hos de fleste med golffeber!

Her er mulighetene mange for de som har god fantasi. Man kan bruke disse ballene i reklameforbindelse ved å trykke egne logoer og andre forretningsrelaterte ting på ballene, eller rent personlige meldinger. Eller hva med å kombinere de to, og gi gode medarbeidere deres egne golfballer, med både firma
ets logo og medarbeiderens navn på?

Ulike leverandører har forskjellige krav til minimumsbestilling, og prisen varierer litt deretter. For eksempel har viapostengolf.no minimumskrav på tre dusin baller med samme tekst. De tilbyr Titleist DT Solo for en pris på ca kr 246 per dusin. Svenske Parnass Presentreklam har den samme ballen for kr 219 per dusin, men her er minimumsbestillingen på 12 dusin. Prisen per dusin går ned jo flere baller med likt trykk man bestiller.

Privacy Policy