Golfbaner i Europa

Golf er populært i hele Europa, og det finnes golfbaner overalt. De største og beste banene har som regel 18 hull, driving range, klubbhus med mer. De finnes hundrevis av baner, men her er tre av de beste.

Spania har mange av de beste golfbanene i Europa. En av dem er golfbanen Alcanada som ligger på fastlandet med utsikt mot øya Alcanada. På øya ligger det ikoniske fyrtårnet som øya er så kjent for. Selve banen har 18 hull, driving range og øvelsesområde, klubbhus, restaurant, og golfshop.

I Østerrike ligger golfbanen Adamstal Franz Wittmann, en av Europas mest populære baner. Banen befinner seg ved foten av fjellet Unterberg, i et vakkert og skogfylt område. På denne banen kan man spille midt i uberørt natur langt fra byens støy og stress. Banen har både en 18-hulls runde og en 9-hulls runde, driving range og øvelsesområde, klubbhus, restaurant og golfshop.

Adamstal

 

Golfbanen Thracian Cliffs ligger i Bulgaria. Banen ligger ved kysten i Kavarna, og omringes av grove kystklipper på den ene siden. Det er en helt unik golfbane på grunn av beliggenheten, og golfspillere sier at du virkelig har en majestetisk utsikt over havet. Det er en 18-hulls bane, med driving range, øvelsesområde, klubbhus, restaurant, og golfshop.

Privacy Policy