Golf Cruise 2014

2785690627_17b2f93e4bDersom man er glad i golf så finnes det utrolig mange aktiviteter man kan kombinere med dette for å få det til å bli enda mer spennende, og for å få en liten forandring i sin favorittaktivitet. Blant annet så er det utrolig mange turselskaper som arrangerer nettopp golfcruise, og dagens golfere behøver ikke engang å forlate skipet for å spille et par runder med golf.

Både Skottland, Irland, England og Frankrike har alle noen utrolig flotte golfbaner å friste med, og disse inkluderer Royal Dornoch, Wentworth og Sunningdale. I tillegg har alle disse stedene flotte hav å by på, så hvorfor ikke da kombinere det beste av disse to og dra på et golfcruise? Det finnes flere reisetilbydere som arrangerer slike cruisereiser, både i løpet av 2014 og selvfølgelig også til neste år.

Det skipet som rett og slett er kjent som det beste cruiseskipet i hele verden, Crystal Serenity, byr også på flere ulike golfcruisereiser som kan ta med spillere til Grand Cayman, Key West, Miami og mange, mange andre reisemål. En annen mulighet er å ta reisen sin med en av turoperatørene som tilbyr en rekke ulike destinasjoner for sine golfcruise i løpet av 2014. Blant annet tilbys det cruisereiser som tar lidenskapelige golfspillere med til New Zealand, Sicilia, Rivieraen – eller rett og slett på et «Golf around the World»-cruise.

Privacy Policy