European Tour 2016

european-tour-logo1Golfturneringen European Tour spilles i mange land, ikke bare i Europa. Golfturneringen trekker alltid mange tilskuere, uansett hvilket land spillerne er innom. Det er ikke bare de store stjernene folk kommer for å se. Mange setter pris på å se golf på høyt nivå, og liker å komme seg ut på de fine banene. Og hvis man ikke har muligheten til å dra på en golfturnering, kan man jo følge med på TV eller internett.

Store favoritter

Rory McIlroy er en av storfavorittene på herresiden. Han storspilte i 2015, og sikret seg dermed både seiere og heder og ære og et favorittstempel foran sesongen 2016. Han har allerede sikret seg 12 seiere i European Tour, og flere er nok på vei. Svenske Henrik Stenson vil nok også gjerne ha en finger med i spillet når turneringer starter. Les mer om turneringen på den offisielle hjemmesiden til European Tour.

Favoritter på kvinnesiden

Kvinnene har sin egen European Tour, og der finner vi til og med noen norske spillere. Det er kinesiske Shanshan Feng som ligger øverst på rankingen, med engelske Melissa Reid på andreplass, men flere nordiske spillere er med på topplisten. Norske Marianne Skarpnord ligger på tolvteplass på rankingen, og kan nok hevde seg i toppsjiktet. Odds og resultater kan tyde på at Skarpnord er regnet som en av favorittene. Hos Bet365 Casino kan man finne odds på denne og andre golfkonkurranser, dersom man vil satse noen kroner på favorittene.

Golf på norsk TV

De senere årene har golf blitt mye mer populært, også på de norske TV-kanalene. Derfor er det lett å følge med på de store turneringene, og hvis man har satt odds på noen av turneringene, er det greit å følge med. De mindre turneringene blir kanskje ikke sendt på TV, men man får med seg resultatene på nettet eller på sportssendinger. Det kan også friste å spille golf selv, og kanskje lære seg mer om spillet. Da blir det enda morsommere å følge både de norske og de internasjonale stjernene på TV.

Privacy Policy